Velkommen til vores hjemmeside

Idrætsmiljø

Når det skal være SJOVT at spille bordtennis, så skal der også være fokus på FLEKSIBILITET og OPLEVELSER.

Med ”SJOVT” mener vi, at alle spillere uanset alder og styrke udstråler glæde og motivation ved bordtennisspillet. Alle skal i det daglige bidrage til, at denne glæde og motivation styrkes.

Derfor er der også FLEKSIBILITET i vores træningstilbud. Træningsplanen tilbyder både trænerstyret træning, delvist selvtræning og ikke mindst individuel træning. Vi vil forsøge, at tage hensyn til spillernes ønsker og tilbyde mindst 1 træningspas om ugen.

Men der skal også være OPLEVELSER i form af aktiviteter som ligger udover den daglige træning, deltagelse i stævner og holdturneringen. Udfordringen er, at alle skal kunne deltage og at det skal handle om bordtennis.

 

Hvis der skal være plads til alle, så skal der her være fokus på RAMMER, SPORTSÅND og FÆLLESSKAB.

Vores RAMMER er ikke hel optimale. Vi kunne godt bruge et andet underlag end linoleum og lidt mere plads imellem bordene. Men med mulighed for at træne alle ugens dage i 2 spillelokaler, med helt nyt lys, 11 borde til ungdomstræning og et godt klublokale, så er vi ikke helt dårligt stillet.

God opførsel og fairplay er lig med SPORTSÅND.  Vi tillader ikke, at en spiller er en dårlig taber. Man hilser på modspilleren både før og efter en kamp. Det er ikke tilladt, at sparke til bander, smide med sit bat eller skyde bolde efter hinanden.

Det sociale samvær og dermed FÆLLESSKAB spiller en vigtig rolle her i klubben. Det er med til at påvirke ens lyst til at spille og må ikke tilsidesættes. Vi går ind for KLUBTØJ, så alle har mulighed for at være med til at vise flaget ud af til. Vi skal være stolte af, at vi kommer fra BTK Slagelse. 

 

Et godt KLUBLIV på tværs af alder og styrke, er bygget på EJERSKAB, ORGANISERING og DEN RØDE TRÅD.

Vi har i klubben brug for, at medlemmerne tager EJERSKAB af foreningen. Man har selv et medansvar for, at tingene går i den rigtige retning og at man bidrager til udviklingen af klubben.

Bestyrelsen skal arbejde på en bedre ORGANISERING af klubbens aktiviteterVi skal blive bedre til at uddelegere de enkelte arbejdsopgaver. Med struktur og overblik vil vi fremmer planlægning frem for tilfældige tiltag.

Med DEN RØDE TRÅD sikre vi, at tingene hænger sammen i forhold til niveau, ambitioner og indhold. Der skal altid være en rød tråd i alle vores aktiviteter.

Med et bredt udvalg af aktiviteter, skabes der UDFORDRINGER, KONKURRENCE og RESULTATER.

Hvis der ikke er UDFORDRINGER, så går udviklingen i stå og mange vil miste lysten til at spille bordtennis. Det er trænernes opgave, at tilpasse træningen og tilbud om deltagelse i stævner / turneringer mm. i forhold til den enkelte spiller.

Det er sundt med lidt KONKURRENCE og det er også med til at udvikle spillerne. Vi har mange interne konkurrencer i forbindelse med vores aktiviteter. Her er det nødvendigvis ikke den bedste bordtennisspiller der vinder. Det kan f.eks. være den der yder mest eller den der har flyttet sig mest.

Når man spiller bordtennis, så kommer man ikke uden om RESULTATER. Men en tabt kamp er nødvendigvis ikke et dårligt resultat og en vundet kamp er ikke altid et godt resultat. Vi fokuser på spillernes præstation i forhold til deres niveau. Det er OK, at tabe til en bedre spiller end en selv. Det vigtigste er, at spilleren har givet sig helt ud og kæmpet til sidste bold.