Nyheder 2013/2014

10. september 2013

 

TJELE EFTERSKOLE HAR BORDTENNIS PÅ PROGRAMMET 

 

27. august 2013

PING PONG MED HJERNEN

Zoran Lekovic fra Esbjerg Bordtennisklub har brugt mange år på at studere, hvad bordtennisspillet gør af rigtig mange gode ting for helbredet - og specielt hvilke forbedringer i hjernen spillet kan udrette, hvis man allerede har fået konstateret en alvorlig sygdom.

Diverse videoklip som Zoran har fundet vedrørende bordtennisspillets gode egenskaber, er nu lagt ud på hjemmesiden under Hjernen og bordtennis.

 

 

7. august 2013
 
SÆSONEN 2013/2014 
 
Torsdag den 15. august 2013 kl. 16.30 starter den nye sæson i BTK Slagelse.
 
Den endelige træningsplan bliver lagt ud på hjemmesiden sidst i august, og selve træningen begynder først i starten af september 2013.
 
Indtil da vil der være mulighed for at komme i klubben og få genopfrisket de over- og underskruede bolde sammen med dine bordtenniskammerater 
 
Ungdom træner primært tirsdag og torsdag, og seniorspillere træner mandag og onsdag.
 
 
For helt nye spillere er der et åbent-hus arrangement i september måned, hvor der er mulighed for at træne gratis hele måneden 
 
Tilmelding via BTK Slagelse
 
Husk at sende en mail til  henrik08@mail.tele.dk  hvis du ønsker at tilmelde dig til informationer fra BTK Slagelse, udover denne hjemmeside. Det er også her man skal tilmelde sig til diverse arrangementer. 
 
Vi glæder os til at se en masse nye såvel som gamle spillere i klubben i sæsonen 2013/2014 Smiler stort