Velkommen til vores hjemmeside

BordTennisKlubben Slagelse

2. juni 2015

VESTEGNENS SOMMERSTÆVNE

Sæsonens sidste stævne og Kristians sidste stævne som yngre drenge C spiller blev succesfuldt. Efter en tæt indledende pulje med fem spillere havde tre spillere vundet hver tre kampe, men Kristian sluttede som puljevinder og gik til A-slutspillet.

Kristian vandt semifinalen i fire sæt, og vandt finalen sikkert i en tre-sæts kamp.

Valdemar B. fik en flot 2. plads i puslinge D, Thorbjørn fik en 3. plads i Junior C, og Valdemar V. vandt B-slutspillet i Puslinge B.

Et stort tillykke til jer alle med et flot stævne 😀

Alle resultater kan ses her

17. maj 2015

HVIDOVRESTÆVNET 2015

Det blev til to sølvmedaljer ved stævnet til hhv. Valdemar i Puslinge B og til Carsten i Drenge C.

Stort tillykke til jer begge 🤪

Øvrige resultater kan ses her

23. april 2015

HOLDTURNERINGEN

Kristian, Emil og Carsten blev nr. 3  i Drenge A i holdturneringen. De sidste kampe blev spillet i Valby i weekenden. Tredjepladsen blev først endelig, efter de sidste to holdkampe var spillet. Til gengæld klaret drengene det også selv ved at vinde begge holdkampe, og fik dermed en velfortjent 3. plads 😉 Emil blev også nr. 1 på toplisten, hvor han har vundet 29 kampe ud af 36. Stort tillykke til drengene 😃 Flot gået 😊

30. marts 2015

DM FOR VETERANER 2015

Det blev til medaljer i både Veteran 40, Veteran 50, Veteran 65 og Veteran 70, da fem af klubbens seniorer deltog i DM for veteraner, som blev afholdt i Midtfyns Idrætscenter i Ringe i weekenden.

Et stort tillykke til jer alle - og godt gået 👍😉

Alle resultater kan ses her

DM - HOLDTURNERINGEN I VETERAN 70

Poul Erik Andersen og Erling Nielsen kunne i den forgangne weekend kalde sig Danmarksmestre i holdturneringen for Veteran 70. De afgørende kampe blev spillet i forbindelse med afholdelse af DM for veteraner i Midtfyns Fritidscenter i Ringe.

Et stort tillykke til jer begge 👍👏😀

11. februar 2015

HUSK - at alle billeder og resultater fra diverse stævner og mesterskaber er nu under STÆVNER 2014/2015.

Eller tryk her

29. juni 2014

BTK Slagelse er hermed BAT Certificeret. BAT står for Bordtennis Aldersrelateret Træning.

BAT betyder – ud over Bordtennis Aldersrelateret Træning – at alle inden for dansk bordtennis skal til at tænke, træne og planlægge anderledes, hvis vi fremover både vil udvikle talenter og sikre bredden i klubberne. Målet er at skabe et fælles træningssystem, som giver spillerne optimale muligheder for at blive de bedste, samtidig med at vi tager hensyn til den enkelte spillers alder og potentiale. BAT er vores værktøj til både at fastholde de unge medlemmer i klubberne og desuden udvikle dem, der har et særligt talent og ambitioner om at afprøve det.